Παραξενα

Αγγλία: Προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά σε φυλακή με drone

Αγγλία: Προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά σε φυλακή με drone

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν άγνωστοι, ώστε να προσπαθήσουν να περάσουν ναρκωτικά και όπλα σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Μπέντφορντ. Χρησιμοποίησαν ένα drone, το οποίο, δυστυχώς γι” αυτούς, πιάστηκε στα συρματοπλέγματα που περιβάλλουν τον τοίχο της φυλακής και εν τέλει εντοπίστηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Η πιο επικρατούσσα θεωρία λέει πως το τηλεκατευθυνόμενο θα πετούσε έξω από ένα παράθυρο κελιού, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον κρατούμενο να παραλάβει το «δέμα».

Ένας από τους αστυνομικούς χαρακτήρισε αυτό το εγχείρημα ως «πολύ ηλίθιο», καθώς τα drone κάνουν έναν ήχο σαν σμήνος από μέλισσες, ενώ έχουν ενσωματωμένα φωτάκια κι έτσι είναι πολύ εύκολο να τραβήξεις την προσοχή κάποιου.

Είναι η πρώτη καταγεγραμμένη απόπειρα παράνομης εισαγωγής ουσιών σε φυλακή με drone, κάτι που επεσήμανε και η διευθυντής των φυλακών.

Καταστηματάρχες της γύρω περιοχής, ανέφεραν ότι είδαν δυο άτομα γύρω στα 30 να κάθονται σε ένα φανάρι και να απογειώνουν το drone, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες κι έτσι η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Παραξενα

Περισσότερα από Παραξενα

1

Γιατί αεροπλάνα ζωγράφισαν καρδιές;

1

29χρονος υποβάλλεται σε εγχείριση λόγω Candy Crush Saga

1

Πέντε πράγματα που ίσως εκλείψουν μέχρι το 2020

λαχειο_εκατομγγ

Κέρδισαν 1 εκατ. ευρώ στο λαχείο 2η φορά μέσα σε τρία χρόνια

1551e7e8c17ab2

Ναυαγός βρέθηκε σώος μετά από 66 μέρες

Ancient_Stone_C_by_nerofly

Επιγραφή 3.700 ετών με καταγγελία για κακή εξυπηρέτηση

Copyright © 2015