Μουσικα Νεα

Ο Χάσελχοφ φέρνει πίσω τα 80s… with a vengeance!

Ο Χάσελχοφ φέρνει πίσω τα 80s… with a vengeance!

Ο ναυαγοσώστης, ιππότης της ασφάλτου αναλαμβάνει το cover track μιας ρετρό ταινίας που θα κυκλοφορήσει σύντομα μέσω διαδικτύου και αποτελεί ωδή στη δεκαετία του ’80. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει γερές δόσεις απολαυστικής παράνοιας

Ομολογούμε πως αν δει κανείς αυτό το βίντεο θα θέλει να γράψει τόσα πολλά, όμως δεν θα μπορεί να αρθρώσει λέξη. Είναι που τραγουδά ο Χάσελχοφ; Είναι που το βίντεο κλιπ μοιάζει (πράγμα εξαιρετικά πετυχημένο!) σαν να ξεπήδησε από χαλασμένη μονταζιέρα της δεκαετίας του ’80; Είναι το εισαγωγικό βίντεο με το σκέιτ που εκτινάσσει στον αέρα το περιπολικό και τον Ντέιβιντ να προσγειώνεται με σπαγκάτ; Είναι ο καρατέκα πρωταγωνιστής που περνά ανάμεσα σε δεινόσαυρους, συναντά τον Χίτλερ και πολεμά εκατομμύρια ανθρώπους που φορούν τη μάσκα του Νταρθ Βέιντερ; Ή να “ναι που το βίντεο κλείνει με τον πρωταγωνιστή και τον Χάσελσχοφ να απομακρύνονται πάνω στην πλάτη του Τυραννόσαυρου Ρεξ;

2

Ό, τι και να πει κανείς για το βίντεο θα είναι λίγο, οπότε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το δείτε και στη συνέχεια σας εξηγούμε περισσότερα (παρεμπιπτόντως και το κομμάτι, που βρομάει εϊτίλα είναι καταπληκτικό). Ώρα να #TakeHoff:

 

Αυτό που μόλις παρακολουθήσατε είναι το True Survivor, το βασικό τραγούδι από το Soundtrak της ταινίας «Kung Fury», που αναμένεται να κυκλοφορήσει διαδικτυακά και είναι βασισμένη στον απέραντο πλούτο των αστυνομικών ταινιών της δεκαετίας του ’80. Ο εμπνευστής της, ξεκίνησε το εγχείρημα μέσα από το διαδίκτυο και σήμερα λίγο πριν την πρεμιέρα έχει συγκεντρώσει 630.000 δολάρια από υποστηρικτές της προσπάθειάς του.

1

Λίγα λόγια για την ταινία: Μετά τη δολοφονία του στενού φίλου του ήρωα της ταινίας,  Kung Fury, από τον μεγαλύτερο δάσκαλο του Kung Fu και εγκληματία, τον Αδόλφο Χίτλερ (Kung Furer), ο καρατέκα αστυνομικός αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο στη ναζιστική Γερμανία, ώστε να σκοτώσει τον Φίρερ και να βάλει τέλος στη ναζιστική αυτοκρατορία μια και καλή.

3

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο διαδίκτυο στις 28 Μαΐου:

 

 

Μουσικα Νεα

Περισσότερα από Μουσικα Νεα

a11

Νέος δίσκος από τους Rolling Stones!

aa1

Το απίστευτο νέο video clip της Madonna

99

Oι 6 πιο εξωφρενικοί μύθοι της σύγχρονης μουσι..kiss

iiii

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse!

112

Τηλεφωνικός φαρσέρ ο MJ;

111

Μπορείς να ξεχωρίσεις την Ariana από την Celine;

Copyright © 2015