Μουσικα Νεα

Oι 6 πιο εξωφρενικοί μύθοι της σύγχρονης μουσι..kiss

Oι 6 πιο εξωφρενικοί μύθοι της σύγχρονης μουσι..kiss

Μύθοι, αστικοί θρύλοι της σύγχρονης μουσικής, που έγιναν τα καλύτερα αστεία. Κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ακόμη…

 

6.Ο Gene Simmons είναι μισός αγελάδα

Mύθος; Ο frontman και μπασίστας των KISS, γνωστός για την συνήθεια του να βγάζει την -πολύ-μακριά του γλώσσα (κυριολεκτικά) στις live εμφανίσεις της μπάντας, έχει προσθέσει με χειρουργική επέμβαση μια γλώσσα αγελάδας στην δική του.

Αλήθεια: Η χειρουργική τεχνολογία της δεκαετίας του `70 δεν θα μπορούσε να καλύψει μια τέτοια επέμβαση και η γλώσσα του Gene δεν έχει καμία ομοιότητα με αυτή της αγελάδας.

5.Οι 311 είναι η house band μιας πολύ γνωστής ρατσιστικής οργάνωσης

Mύθος: To “K” είναι το 11ο γράμμα της αλφαβήτου, όποτε το «311» συμβολίζει την γνωστή σε όλους μας KKK.

Αλήθεια: Ως «311» αναγράφει ο αστυνομικός κώδικας της Νebraska το αδίκημα της προσβολής της δημοσίας αιδούς . To έζησε ο κιθαρίστας της μπάντας Niki Hexum όταν συνελήφθη και με αυτό το όνομα βάφτισε την μπάντα. Μάλλον δεν ήταν και τόσο έξυπνη η ιδέα…

4.O Marilyn Manson περνάει και μόνος του πολύ καλά

Μύθος: O Manson έχει υποβληθεί σε χειρουργικές αφαιρέσεις πλευρών για να μπορεί να κάνει στοματικό έρωτα στον εαυτό του.

Αλήθεια: Ο Καλιφορνέζος rocker έχει συνάψει ερωτικές σχέσεις με μερικά από τα πιο όμορφα κορίτσια της showbiz, όποτε μάλλον δεν σκέφτηκε ποτέ αυτή την πολύ ακραία εκδοχή αυτό-ικανοποίησης. Επίσης, αρκετοί πλαστικοί χειρούργοι έχουν διαψεύσει τον μύθο πως με την αφαίρεση πλευρών μπορείς να κάνεις αυτό το «πράγμα». Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι η μέση σου φαίνεται αρκετά πιο λεπτή.

3.Ο Jim Morrison είναι ένας (ζωντανός) και μόνος cowboy

Μύθος: Ο Jim Morrison δεν πέθανε ποτέ και κάποιος άλλος μπήκε στον τάφο του. Θεωρίες υποστηρίζουν πως ο Jim προσποιήθηκε τον θάνατο του και ζει σήμερα ως ένας περιπλανώμενος cowboy που τον έχουν δει στις Βορειοδυτικές πολιτείες της Αμερικής αλλά και σε πολλές άλλες χώρες ανά τον κόσμο.

Αλήθεια: Τα αποκρυφιστικά νοήματα σε πολλά τραγούδια των Doors ήταν η αφορμή για την γέννηση αυτού του μύθου. Ο Jim Morrison απεβίωσε το 1971 και η επίσημη αιτία θανάτου ήταν «καρδιακή προσβολή».

2.Η Lady Gaga είναι Dude

Μύθος: Η Lady Gaga είναι ερμαφρόδιτη. Όλα ξεκίνησαν από έναν παλαιότερο αστικό θρύλο με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Jamie Lee Curtis. Το παραμύθι έλεγε πως η Jamie γεννήθηκε ερμαφρόδιτη και της δόθηκε ένα γυναικείο και ένα αντρικό όνομα για να επιλέξει ελεύθερα το φύλο της. Όταν αποκαλύφθηκε μια φωτογραφία της Gaga όπου φαινόταν κάτι σαν καβάλος , η ιστορία άλλαξε πρωταγωνίστρια.

Αλήθεια: H Lady Gaga έχει δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι ένα από τα πιο sexy κορίτσια της pop.

1. Τα κατορθώματα της  Courtney Love 

Μύθος: Η Courtney Love σκότωσε τον Kurt Cobain

Αλήθεια: 363702 fans των Nirvana συνιστούν ότι η Courtney Love έπαιρνε μη μετρήσιμες δόσεις σκληρών ναρκωτικών με τον Cobain, κάτι που έφερε και τον θάνατο του. Είναι βέβαιο το ότι η Courtney Love είναιτο χειρότερο πρότυπο μητέρας και συντρόφου στον κόσμο, με θρυλικές ιστορίες περί χρήσης ηρωίνης ενώ ήταν έγκυος στην Frances Bean και καψίματος κρεββατιών από αναμμένο τσιγάρο Παρ` όλα αυτά, ο Kurt έπασχε αρκετά χρόνια από διπολική διαταραχή και σοβαρά στομαχικά προβλήματα που «θεράπευε» κάνοντας χρήση παυσίπονων και σκληρών ναρκωτικών. Ο Kurt είχε αποπειραθεί πολλές φορές να αυτοκτονήσει και το πέτυχε τελικά, την 5η Απριλίου του 1994.

 

Μουσικα Νεα

Περισσότερα από Μουσικα Νεα

1212

Ο Χάσελχοφ φέρνει πίσω τα 80s… with a vengeance!

a11

Νέος δίσκος από τους Rolling Stones!

aa1

Το απίστευτο νέο video clip της Madonna

iiii

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse!

112

Τηλεφωνικός φαρσέρ ο MJ;

111

Μπορείς να ξεχωρίσεις την Ariana από την Celine;

Copyright © 2015