Μουσικα Νεα

Τηλεφωνικός φαρσέρ ο MJ;

Τηλεφωνικός φαρσέρ ο MJ;

Ο Russell Crowe δεν είναι ακριβώς ένας από τους αγαπητούς ανθρώπους της showbiz. Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός διατηρεί μια δική του –ολόκληρη- σελίδα, με τίτλο «συγκρούσεις και αμφιλεγόμενα περιστατικά» αλλά μόνο με έναν megastar δεν έχει καταφέρει να συγκρουστεί. Ήταν ο Michael Jackson, ο οποίος σύμφωνα με αφιέρωμα της εφημερίδας Guardian, είχε κάνει χόμπι τις φάρσες στον star του «Les Miserables».

«Το απόγειο της φήμης του Crowe περιείχε και κάποιες στιγμές που φαντάζουν τουλάχιστον ενοχλητικές. Για παράδειγμα, υπήρξε θύμα συνεχιζόμενων τηλεφωνικών αστείων με δράστη τον τελευταίο άνθρωπο που περίμενες να ακούσεις: Τον Michael Jackson. «Για δυο ή τρία γαμ*μένα χρόνια, χωρίς να τον έχω γνωρίσει, χωρίς να έχουμε κάνει μια χειραψία, είχε βρει το ψευδώνυμο με το οποίο υπέγραφα στα ξενοδοχεία και με έπαιρνε τηλέφωνο, όπως στις φάρσες που κάναμε, όταν ήμασταν 10 ετών. «Είναι o Κύριος Τοίχος (Mr.Wall) εκεί; Υπάρχει ένας Τοίχος εκεί; Δεν υπάρχουν καθόλου τοίχοι; Τότε τι κρατάει την στέγη; Χαχαχα, αστειάκι. Υποτίθεται πως αυτά δεν τα κάνουν οι ενήλικες.»

Κάνεις λάθος Russell. Η τηλεφωνική φάρσα είναι μια διαχρονική απόλαυση γέλιου είτε είσαι 10 είτε 30. Ειλικρινά, θα θέλαμε να δούμε την έκφραση του Russell όταν ο Jackson του έπαιρνε τηλέφωνο. Ανεκτίμητο δώρο.

 

Μουσικα Νεα

Περισσότερα από Μουσικα Νεα

1212

Ο Χάσελχοφ φέρνει πίσω τα 80s… with a vengeance!

a11

Νέος δίσκος από τους Rolling Stones!

aa1

Το απίστευτο νέο video clip της Madonna

99

Oι 6 πιο εξωφρενικοί μύθοι της σύγχρονης μουσι..kiss

iiii

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse!

111

Μπορείς να ξεχωρίσεις την Ariana από την Celine;

Copyright © 2015