Παραξενα

Νύφη παντρεύτηκε καλεσμένο αντί για τον γαμπρό

Νύφη παντρεύτηκε καλεσμένο αντί για τον γαμπρό

Ο γάμος δεν σχόλασε και η νύφη έφυγε από το ιερό, παντρεμένη όπως έπρεπε. Αλλά στο πλευρό της δεν είχε τον γαμπρό, αλλά έναν καλεσμένο!

Η παράδοξη αυτή ιστορία, συνέβη στην Ινδία όπου λίγο πριν ένα ζευγάρι ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, ο γαμπρός έπαθε κρίση και κατέρρευσε. Πληροφορίες όπως αυτές μεταδόθηκαν από τοπικά μέσα, ανέφεραν ότι ο άντρας ήταν επιληπτικός κρατώντας την κατάστασή της υγείας του μυστική από την μέλλουσα νύφη, ονόματι Indira, και την οικογένειά της.

Όσο μάλιστα ο Jugal Kishoreμεταφερόταν στο νοσοκομείο, η θυμωμένη νύφη αποφάσιζε να αλλάξει σύζυγο. Έτσι, απευθύνθηκε στους καλεσμένους της και ζήτησε από έναν συγγενή του παρολίγον γαμπρού, να σταθεί στο πλευρό της, όπερ και εγένετο.

Σύμφωνα με τους Times of India, ο αλλόκοτος αυτός γάμος τελέστηκε στην πόλη Rampur στα βόρεια της Ινδίας. Ο 25χρονος Kishore, αφόρου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, κατήγγειλε την νεαρή νύφη στην αστυνομία.

«Από τη στιγμή που έγινε γάμος, δε μπορεί να κάνει κανείς τίποτα. Οπότε, πλέον είναι θέμα των οικογενειών να διευθετήσουν το θέμα και η καταγγελία αποσύρθηκε», είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας, Ram Khiladi Solanki.

Παραξενα

Περισσότερα από Παραξενα

1

Γιατί αεροπλάνα ζωγράφισαν καρδιές;

1

29χρονος υποβάλλεται σε εγχείριση λόγω Candy Crush Saga

1

Πέντε πράγματα που ίσως εκλείψουν μέχρι το 2020

λαχειο_εκατομγγ

Κέρδισαν 1 εκατ. ευρώ στο λαχείο 2η φορά μέσα σε τρία χρόνια

1551e7e8c17ab2

Ναυαγός βρέθηκε σώος μετά από 66 μέρες

Ancient_Stone_C_by_nerofly

Επιγραφή 3.700 ετών με καταγγελία για κακή εξυπηρέτηση

Copyright © 2015